Opće informacije

S prvim korištenjem ove web lokacije, smatrati ćemo kako ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i te da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s istim, molimo da napustite ovu web lokacije te ne koristite njezine sadržaje.

 

Pravne informacije

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici http://www.severin.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Općine Severin. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Općine Severin i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Općina Severin se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Općina Severin nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

 

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Općina Severin poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja ove web lokacije. Svi podaci iz procesa registracije te ostali prikupljeni podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni (nagradne igre, statistike posjećenosti i slično).

Općina Severin ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom ili je izričito drugačije navedeno prilikom prikupljanja podataka.

 

Promjene Uvjeta korištenja

Općina Severin zadržava pravo promjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez dodatnih obavijesti za posjetitelje ove web lokacije te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena.

 

Zadnja izmjena Uvjeta korištenja: 1. svibnja 2013.

Skip to content